Onze missie: kwaliteit en betrokkenheid

We zijn we erg betrokken bij onze opdrachtgevers en dragen graag bij aan oplossingen en productiviteit. We weten hoe belangrijk het is om op tijd te leveren en handelen daarnaar. Zo kunnen we bij de klant een volledige lading binnen 2 minuten lossen op de rollenbaan.

Ook kwaliteit is voor van Rijen Transport heel belangrijk. Nette vrachtwagens staan bij Van Rijen Transport bijvoorbeeld hoog in het vaandel. Kwaliteit blijkt ook uit de inzet van alleen vakbekwaam personeel, met grote zorg geselecteerd. Op basis van rijvaardigheid, professionaliteit, klantgerichtheid, zelfstandigheid en sociale vaardigheden.

Reductie van CO2 uitstoot

Om aan de milieueisen te voldoen hebben we de laatste jaren geïnvesteerd in vrachtwagens die aan de euro 6 normen voldoen. Wij zijn in het bezit van 4 LZV’s (lange zware voertuigen). Deze zijn 25,25 meter lang, hebben een laadvermogen van 40 pallets en 60 ton (normaal is 26 pallets en 50 ton). Door de inzet van deze LZV’s reduceren wij de CO2 uitstoot. Hiermee dragen we bij aan de doelstelling van een van onze opdrachtgevers om voor 2020 de CO2 uitstoot met 20% gereduceerd te hebben.

Begin 2016 zijn we een pilot gestart met 2 biodiesel vrachtwagens. Deze moeten een extra bijdragen leveren aan de CO2 reductie. Deze auto’s rijden in de testfase op B30 diesel met een CO2 reductie van 20%. Biodiesel bestaan uit 30 % biomassa (gewone diesel bestaat uit 7 % biomassa).

Van Rijen Transport BV is voornamelijk gespecialiseerd in het transport van frisdranken. We zijn 7 dagen in de week 24/u per dag bereikbaar.

Gespecialiseerd wagenpark

Ons bedrijf bestaat uit 32 trekkende eenheden en 45 getrokken eenheden. We rijden met 3 verschillende merken: Daf, Volvo en Scania.

We hebben voor onze opdrachtgever speciaal ingerichte opleggers met automatische laad- en los systemen genaamd kettingbaan- en lamellenvloeren en 6 walking floors. Deze opleggers worden via de bovenkant geladen en lossen via de achterkant met een automatisch lossysteem, de walking floor. Gestuurde assen zorgen ervoor dat moeilijke plaatsen eenvoudiger bereikbaar zijn. Lamellenvloeren zijn speciaal voor het vervoer van dolly’s (rolcontainers).

Samenwerking

  • Hoofdvervoerder bij Coca Cola
  • We werken veel voor opdrachtgevers voor vervoer van paardemest, afval, compost en losgestort materiaal
  • Buiten onze eigen 32 getrokken eenheden werken we samen met 3 vaste sub contracters.
  • We werken ook zo nu en dan samen met collega vervoerders
Contact